Aanhanger, E achter B (BE)

In slechts 1 dag slagen voor het rijbewijs voor het rijden met een aanhangwagen!

Om veilig met een aanhanger te kunnen rijden is het noodzakelijk om een aantal extra vaardigheden te beheersen, omdat bijvoorbeeld;

  1. De achterkant van de aanhanger bij het achteruitrijden zal uitzwenken
  2. Door het totaalgewicht van de auto & aanhanger de remweg langer is.
  3. Het uitzicht naar achteren word belemmerd door de aanhanger.
  4. De totale omvang van een voertuigcombinatie groter is (bochten)

 

Aanmelden aanhangerrijlessen

Autorijschool de Munck aanhanger rijbewijs

Etienne: "Een aanhanger is snel gehuurd. Verhuizen met een aanhanger, op vakantie met een caravan, even iets naar de vuilstort brengen, meubels vervoeren vanaf de woonboulevard. Met het BE rijbewijs hoef je er geen zorgen over te maken en ben je zelfs in staat anderen te helpen.".

 

Voor het BE rijbewijs heb je geen theorielessen en of theoriecertificaat nodig. Bij Autorijschool de Munck zorgen ervaren en gemotiveerde instructeurs dat je het benodigde inzicht en de noodzakelijke vaardigheden snel onder de knie krijgt.

Aanhangerrijlessen worden gegeven d.m.v. een dagopleiding of losse lessen. De dagopleiding kost € 510,- euro. Wij adviseren om een 2 uur durende intake les te nemen voor € 75,- om te kijken of je geschikt bent voor deze opleiding.

Wil jij ook binnen 1 dag je rijbewijs E achter B behalen? Neem dan direct contact op.

Aanmelden aanhangerrijlessen

Bij ons haal je slaagzeker je rijbewijs B, je motor rijbewijs, je scooter rijbewijs en je BE (aanhanger) rijbewijs. Onze tarieven vind je hier.